صدور اطلاعیه در خصوص فرآیند اعمال تخفیفات شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

معاونت پشتیبانی دانشگاه علم و فرهنگ؛ درخصوص فرآیند اعمال تخفیفات شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 اطلاعیه صادر کرد.

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، معاونت پشتیبانی دانشگاه درخصوص فرآیند اعمال تخفیفات شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

بسمه تعالی

با توجه به ارسال 30% تخفیف شهریه متغیر مربوط به دروس عمومی و لیست ثبت نام شدگان از خسارت دیدگان ناشی از شیوع بیماری کرونا و سایر موارد، جهت تایید ریاست محترم هیات امناء و زمان مورد نیاز انجام این فرآیند، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند که این تخفیفات به محض وصول لیست تایید شده در حساب کاربری دانشجویان در سیستم جامع گلستان اعمال خواهد گردید.

بدیهی است دانشجویان عزیزی که تسویه حساب مالی خود را به طور کامل انجام داده باشند به میزان تخفیف در نیمسال آینده بستانکار خواهند بود .

شایان ذکر است، برای اینکه خللی در روند گرفتن کارت ورود به جلسه امتحان ، وارد نشود کما فی السابق سیستم تسویه حساب مالی باز بوده و دانشجویان گرامی می توانند تسویه حساب را انجام و بقیه مراحل را پیگیری نمایند.

معاونت پشتیبانی دانشگاه علم و فرهنگ